Homes For Sale: Belgium Torhout Keibergstraat 43
SWIPE FOR MORE IMAGES
Keibergstraat 43
Torhout 8820
Belgium
3 bedrooms
1 bath
Residential For Sale, Single Family Home
Land size: 23,379 sqft :: 2,172 m2
Sale price per sqm: 0
CENTURY 21 Batimmo
Vredelaan 43b
Torhout, 8820, Belgium
Phone: +32 (0) 50 22 20 20
Fax: 050 22 14 24

Yes, I would like more information from C21. Please use and/or share my information with a C21 Agent to contact me about my real estate needs.

By clicking Contact Office, I agree a C21 Agent may contact me by phone or text message including by automated means about real estate services, and that I can access real estate services without providing my phone number. I acknowledge that I have read and agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Remarks: [Translate *]

VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK - De vermelde prijs is een RICHTPRIJS. Elk bod hoger of onder deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit al dan niet te aanvaarden.
WELKOM bij deze exclusieve en aantrekkelijke woning op een ruim perceel van maar liefst 2172m² !
Op het gelijkvloers betreden we de woning langs de inkomhal, er is een slaapkamer/bureel gelijkvloers, een leefruimte met aansluitend een veranda waar het heerlijk vertoeven is met uitzicht op de prachtige tuin, een berging, een gastentoilet en een wasplaats, een bureel, een leefkeuken met aansluitend een extra bureelruimte.
Op de eerste verdieping zijn er de nachthal, de badkamer en twee slaapkamers met zolderruimtes.
Naast de woning bevindt zich een vrijstaand, ruim bijgebouw, heden gebruikt als garage voor twee wagens en een werkplaats.
Technisch :
De woning beschikt over ZONNEPANELEN. De verwarming is op basis van centrale verwarming en er is overal dubbele beglazing, EPC label D en dus GEEN renovatieplicht.
De combinatie van talrijke mogelijkheden in de woning, het POLYVALENT bijgebouw en de IDYLLISCHE TUIN zijn slechts een deel van de troeven van dit eigendom ! De aanwezigheid van verschillende ruimtelijke indelingen buiten, zoals de mooie terrassen, een moestuin, een rijke bloemen- en plantentuin, een vaste barbecue en een OPBOUWZWEMBAD waar je privé en zonder inkijk gezellig kan vertoeven, biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.
Het gelijkvloers biedt een slaapkamer en de mogelijkheid tot een badkamer, waardoor de woning ook geschikt is voor mensen die graag alles OP ÉÉN NIVEAU willen hebben.
De bureelruimtes en de mogelijkheid om het BIJGEBOUW in te richten als PRAKTIJK bieden potentieel voor de zelfstandige of voor een vrij beroep. Het bijgebouw kan ook dienst doen als hobbyruimte of als opslagruimte.
Deze woning is ideaal gelegen voor een goede balans tussen werk en privéleven, met heel vlotte toegang tot de E403, in de nabijheid van scholen en voorzieningen en vlakbij Groenhovebos. Ideaal voor wie de rust en natuur waardeert maar toch centraal wil wonen!
Mis deze kans niet!
EPC - Energieverbruik: 394
Energetische klasse: D

Features:

  • Floor: 2
  • Number of Levels: 2
  • Number of Garage: 3

Location:

Keibergstraat 43, Torhout 8820, Belgium
Listed By CENTURY 21 Batimmo

The Residential For Sale, Single Family Home located at Keibergstraat 43, Torhout 8820, Belgium is currently for sale. Keibergstraat 43, Torhout 8820, Belgium is listed for . This property has 3 bedrooms, 1 bathroom. If the property located at Keibergstraat 43, Torhout 8820, Belgium isn't what you're looking for, search Belgium Real Estate to see other Homes For Sale in Torhout.

Large Photo