Homes For Sale: Belgium Turnhout Oude Dijk 25.,
SWIPE FOR MORE IMAGES
Oude Dijk 25.,
Turnhout 2300
Belgium
4 bedrooms
2 baths
Residential For Sale
Land size: 4,273 sqft :: 397 m2
Sale price per sqm: 0
CENTURY 21 ECHO VASTGOED
Dorp 29
Oud-Turnhout, 2360, Belgium
Phone: +32 (0) 14 48 12 21

Yes, I would like more information from C21. Please use and/or share my information with a C21 Agent to contact me about my real estate needs.

By clicking Contact Office, I agree a C21 Agent may contact me by phone or text message including by automated means about real estate services, and that I can access real estate services without providing my phone number. I acknowledge that I have read and agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Remarks: [Translate *]

Instapklare, gerenoveerde en centraal gelegen ruime gezinswoning aan de rand van Turnhout.

Ruime inkomhal met vestiaire. Woonkamer met airconditioning en geïntegreerde eetplaats die op haar beurt naadloos aansluit op de keuken. Naast de woonkamer ligt een hobbykamer die als extra slaapkamer gebruikt kan worden. Deze extra kamer is ook vanuit de inkomhal te bereiken. De leefkeuken is een echt pareltje, hier is het pas gezellig vertoeven! Mooi ingericht en voorzien van alle apparatuur en voldoende plaats om met het gezin aan tafel te gaan. De gang heeft een toilet en aan de andere zijde de gelijkvloerse badkamer met douche in bad en een wastafel in een fraai meubel. De grote bergplaats is een grote troef. Het achterterras is makkelijk te bereiken zowel via de carport of via de bergruimte.

Verdieping
Met de vaste trap in de inkomhal komt u tot op de overloop van de slaapverdieping. Hier grenzen de 2 ruime slaapkamers alsook de kinderkamer aan. De badkamer op deze verdieping heeft een royaal hoekbad, een toilet en een wastafel. Op de slaapverdieping is ook een praktische wasruimte voorzien.

Buitengebeuren
Het achterterras/ achtertuin is voorzien van kunstgras dus makkelijk in onderhoud! Links van de woning is een ruime bergplaats waar fietsen en andere zaken gestald kunnen worden. Rechts van de woning is een carport en parkeren kan ook voor de woning.
EPC - Energieverbruik: 206
Unieke code van het EPC: 20240409-0003205890-RES-1
Energetische klasse: C

Features:

  • Year Built: 1966

Location:

Oude Dijk 25.,, Turnhout 2300, Belgium
Listed By CENTURY 21 ECHO VASTGOED

The Residential For Sale located at Oude Dijk 25.,, Turnhout 2300, Belgium is currently for sale. Oude Dijk 25.,, Turnhout 2300, Belgium is listed for . This property has 4 bedrooms, 2 bathrooms. If the property located at Oude Dijk 25.,, Turnhout 2300, Belgium isn't what you're looking for, search Belgium Real Estate to see other Homes For Sale in Turnhout.

Large Photo