Homes For Sale: Belgium Turnhout Jozef Simonslaan 17., 0
SWIPE FOR MORE IMAGES
Jozef Simonslaan 17., 0
Turnhout 2300
Belgium
753.5 sqft :: 70 m2
3 bedrooms
1 bath
Residential For Sale, Row House
Land size: 1,518 sqft :: 141 m2
Sale price per sqm: 0
CENTURY 21 ECHO VASTGOED
Dorp 29
Oud-Turnhout, 2360, Belgium
Phone: +32 (0) 14 48 12 21

Yes, I would like more information from C21. Please use and/or share my information with a C21 Agent to contact me about my real estate needs.

By clicking Contact Office, I agree a C21 Agent may contact me by phone or text message including by automated means about real estate services, and that I can access real estate services without providing my phone number. I acknowledge that I have read and agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Remarks: [Translate *]

Mooie instapklare ruime gezinswoning in rustige, centrale buurt

Inkomhal met gastentoilet. De woonkamer is bijzonder ruim met een gezellige houthaard. De keuken is open maar toch buiten het gezichtsveld van het zitgedeelte en is praktisch ingedeeld. De aangebouwde veranda is een echte troef van de woning. De kelder is vanuit de inkomhal te bereiken en wordt gebruikt als handige bergplaats waar ook de wasmachine en droger staat.

Bovenverdieping
De bovenverdieping is te bereiken met de beukenhouten trap in de inkomhal. Hier bevindt zich de hoofdslaapkamer, een kinderkamer met ingemaakte kasten en een prachtig grote dressing (voormalige slaapkamer) die van een wastafel in een mooi meubel is uitgerust en op haar beurt aansluit op de badkamer met toilet, designradiator en een heerlijk ruime inloop regendouche.

2e verdieping
Deze verdieping is momenteel ingericht als hobbyruimte/ thuiskantoor maar kan ook dienst doen als 3e slaapkamer. Hier zijn ook ingemaakte kasten en is nog een stuk bergzolder voorzien.

Buitengebeuren
De stadstuin is grotendeels verhard en fraai aangelegd met planten en boompjes (blauwe regen en blauwe bessenstruik) en geniet in de zomer van volledige privacy. De achterbouw heeft plaats voor veel bergplaats en heeft ook een origineel Finse sauna!
EPC - Energieverbruik: 205
Unieke code van het EPC: 0003090863-RES-1
Energetische klasse: C

Features:

  • Year Built: 1959
  • Number of Levels: 2
  • Condition: Excellent

Location:

Jozef Simonslaan 17., 0, Turnhout 2300, Belgium
Listed By CENTURY 21 ECHO VASTGOED

The Residential For Sale, Row House located at Jozef Simonslaan 17., 0, Turnhout 2300, Belgium is currently for sale. Jozef Simonslaan 17., 0, Turnhout 2300, Belgium is listed for . This property has 3 bedrooms, 1 bathroom and 70 m2. If the property located at Jozef Simonslaan 17., 0, Turnhout 2300, Belgium isn't what you're looking for, search Belgium Real Estate to see other Homes For Sale in Turnhout.

Large Photo